Onlogic komt met industriële Raspberry Pi

Onlogic heeft een product op basis van de Raspberry Pi gepresenteerd. De computer is volgens het merk bedoeld voor de industriële markt en is dus geschikt om onder allerlei omstandigheden gebruikt te worden en bedoeld om allerlei iot-toepassingen mogelijk te maken.

De Raspberry Pi van Onlogic maakt is voorzien van een CM4 Compute Module, die wordt gecombineerd door het bedrijf zelf ontworpen carrier board met extra aansluitingen. De behuizing heeft een aluminium heatsink, die de warmte van de Pi moet afvoeren, er zijn dus geen bewegende delen.

De Pi van Onlogic biedt de onderstaande mogelijkheden:

Raspberry Pi CM4 SOM Processor
Tot 8 GB Onboard LPDDR4 geheugen
Tot 32 GB Onboard eMMC opslag
M.2 2280 SATA opslag
2 GbE LAN poorten
1 RS-232/422/485 Terminal Block
1 Micro-USB voor OTG
3 USB poorten (1x 3.2 + 2x 2.0)
1 Micro-HDMI poort
Brede Bedrijfstemperatuur